Privacy Statement

1. Wet bescherming persoonsgegevens
Vanaf september 2001 is de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens van kracht. De nieuwe wet biedt een nog betere bescherming van uw persoonlijke gegevens. Uiteraard houdt Wellnesszoeker.nl en Wellnessoffertes.nl zich aan deze wet. We hechten veel waarde aan uw privacy.
2. Doel
De door u verstrekte persoonsgegevens gebruikt wellnesszoeker.nl en Wellnessoffertes.nl enkel voor het doel waarvoor u ze aan ons verstrekt heeft. Het bepalen van dealers in uw regio en eventueel aanvragen van offertes.
3. Bescherming tegen verdere verspreiding
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend aan die bedrijven verstrekt waarvan u eventueel een offerte wilt ontvangen. Verdere verspreiding laten wij niet toe.
4. Geheimhouding
De medewerkers van wellnessoffertes.nl en wellnesszoeker.nl hebben toegang tot uw persoonsgegevens. Allen zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, behoudens voor zover zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.
5. Cookies
Een cookie is een klein bestand dat door Wellnesszoeker.nl en Wellnessoffertes.nl op uw computer geplaatst wordt. Dit doen we, omdat onze sites af en toe van lay-out veranderen. Om ervoor te zorgen dat u steeds op dezelfde website terecht komt slaan we via de cookie uw IP nummer op.
6. Wijzigingen in deze Privacy Policy
Deze privacy policy geldt vanaf 1 januari 2009 en kan slechts door Wellnesszoeker.nl en Wellnessoffertes.nl worden gewijzigd.
7. Vragen en contact
Heeft u vragen over deze Privacy Policy dan kunt u contact met ons opnemen.

Team Wellnesszoeker.nl
info@wellnesszoeker.nl

jacuzzi, jacuzzi's, spa, spa's, spas, swimspa, zwemspa, hottubs, hot tub, hot tubs, spabad, spabaden, bubbelbad, bubbelbaden, whirlpool, whirlpools, zwembad, zwembaden,polyester zwembad, houten zwembad, starline zwembad, zodiac, cerland, indrapool, blokken zwembad, gardipool, pomaz, zwembad bouwen, zwembad bouwer, monoblok zwembad, rivierapool, polyfaser, zwembad kopen,poolluxx, starline, zwemvijver, zwembad aanleg, binnensauna, buitensauna, infrarood sauna, infrarood cabine, zelfbouw sauna, sauna op maat, panelen sauna, buiten sauna, sauna bouwpakket, zwembad bouwpakket, zwembad showroom, zwembad, sauna regio, blokken zwembad, Zwembaddealers, Saunadealers, Jaccuzidealers, regio