Disclaimer

Alle (redactionele) informatie, waaronder begrepen adresgegevens, adviezen, ideeën, meningen en/of instructies, is op zorgvuldige en verantwoorde wijze en naar beste weten samengesteld, maar Wellnesszoeker.nl en auteurs kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Zij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geïsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar consumenten of professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren. De inhoud van de detailpagina's is samengesteld door of namens de deelnemers. Wellnesszoeker.nl en Rob Haarlemmer aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud en vormgeving van de gegevens op onze site.

Mocht er toch een ervaren leverancier ontbreken met welke u een positieve ervaring heeft, graag een melding en dan trachten wij deze z.s.m. toe te voegen aan ons bestand.

Wellnesszoeker.nl zal zich inspannen om de beschikbaarheid van haar website zo groot mogelijk te doen zijn alsmede om eventuele storingen zo snel mogelijk te (doen) verhelpen. Een storing met betrekking tot de website Wellneszoeker.nl kan nooit leiden tot schadevergoeding door welke partij dan ook.

jacuzzi, jacuzzi's, spa, spa's, spas, swimspa, zwemspa, hottubs, hot tub, hot tubs, spabad, spabaden, bubbelbad, bubbelbaden, whirlpool, whirlpools, zwembad, zwembaden,polyester zwembad, houten zwembad, starline zwembad, zodiac, cerland, indrapool, blokken zwembad, gardipool, pomaz, zwembad bouwen, zwembad bouwer, monoblok zwembad, rivierapool, polyfaser, zwembad kopen,poolluxx, starline, zwemvijver, zwembad aanleg, binnensauna, buitensauna, infrarood sauna, infrarood cabine, zelfbouw sauna, sauna op maat, panelen sauna, buiten sauna, sauna bouwpakket, zwembad bouwpakket, zwembad showroom, zwembad, sauna regio, blokken zwembad, Zwembaddealers, Saunadealers, Jaccuzidealers, regio